Healthboost Green Juice Natuurlijk Presteren

Balans en presteren zijn van vitaal en doorslaggevend belang voor leiders en fietsers. Daarbij vormen voldoende groenten en fruit, en een gezonde darmflora, de basis. Vaak wordt deze natuurlijke brandstof in de spitsuur van het bestaan toch wat onderschat, of verwaarloosd. Dagelijks vers is natuurlijk het beste adagium. Maar als dat op dagen met veel gereis, vergaderingen of sportieve inspanningen niet mogelijk is, er is een natuurlijk alternatief.

De Healthboost Green Juice is een lekker super- en slowfood drankje met in poedervorm 35+ soorten groente, fruit, vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. De leergang Koersverleggend Leiderschap werkt samen met Jochum Smid, biobased biochemicus en de ontwikkelaar van Natuurlijk Presteren, en de Healthboost Green Juice. De Healthboost Green Juice bestaat geheel uit natuurlijke producten, zonder toegevoegde suikers. Jochum Smid was te gast bij RTL televisie, en in dit interview vertelt hij wat meer over de voordelen van Healthboost Green Juice.

Over de samenstelling en voordelen van deze green juice kun je ook lezen op Natuurlijk Presteren Healthboost Kopen.

Je kunt via de leergang Koersverleggend Leiderschap met 10% korting de Healthboost Green Juice bestellen. Stuur een mail naar het volgende e-mailadres info@koersverleggendleiderschap.nl. Je ontvangt een kortingscode retour, en kunt vervolgens met deze kortingscode de Healthboost Green Juice rechtstreeks bestellen op de webshop van Natuurlijk Presteren.