Ervaringen van deelnemers

Een intense leergang en reis, die je hernieuwde inzichten oplevert over eigentijds leiderschap, waardoor je nog alerter bent op de invulling van je rol in en voor je organisatie. Je gaat bewuster de balans hanteren in doorgaan en vertragen, waardoor je tot een beter functioneren komt. En als ‘bijvangst’ doe je waardevolle zakelijke en vriendschappelijke contacten op, die ook na de leergang in stand blijven.

Rik Hüsken

Rik Hüsken

DGA Hotel & Landgoed Kapellerput

‘A good bike ride fixes everthing’. Het sparren met de docenten, de andere deelnemers en de moderator heb ik ervaren als een bewegend bezinningsmoment, wat mij en mijn leiderschapsontwikkeling veel heeft gebracht. Ik heb mezelf als persoon en leider door de leergang beter leren kennen. Daardoor kan ik in mijn werk dicht(er) bij mezelf blijven en mijn leiderschapswaarden volgen, ben ik beter in staat om mijn team te coachen en bij te dragen aan etappegewijze organisatieontwikkeling.

Conny van Heeren

Leider Publiek Domein

Leren, reflecteren en fietsen met andere leiders. Dat gaf mij nieuwe perspectieven voor professionele keuzes en verdieping. De combinatie van lessen vanuit leiderschap en fietsen zorgden ervoor dat ik met een rugzak vol nieuwe inzichten en bagage terug kwam.

Bas van den Bos

Bas van den Bos

Team Coach Consumer Credit Risk, ABN AMRO Bank

“Een leergang die in een bijzondere entourage oproept tot reflectie op leiderschap, het leiden van eigen ego en vertragen van inspanningen.”

Een prachtige leergang vol verstilling en verwondering, met veel ruimte voor in- en ontspanning en prettige ontmoetingen. Naast prettige herinneringen heb ik mooie inzichten mogen ontdekken die me in mijn professionele omgeving nog steeds inspireren.

Andre Reijnen

André Reijnen

Clustermanager dagbesteding, Amarant Groep

De leergang koersverleggend leiderschap heb ik ervaren als een veelzijdige ontdekkingstocht, die het vermogen versterkt om contact met jezelf en anderen te leggen. Onder bezielende begeleiding van Dirk word je in een veilige omgeving uitgegaagd om jezelf en je leiderschap te herontdekken en in contact met anderen te vermenigvuldigen. De intensiteit die je in de leergang durft te leggen vertaalt zich in een bijzondere ervaring met nieuwe inzichten, zowel zakelijk, als in persoonlijk leiderschap. Intensief, uitdagend en koersverleggend.

Bart de Ruijter

Bart de Ruijter

DGA Metri Fact Based IT Advisory

De leergang koersverleggend leiderschap bood voor mij een gebalanceerd programma met zowel intellectuele als sportieve uitdagingen, met inspirerende sprekers in een prachtige omgeving en met ook veel persoonlijke aandacht. Dit heeft mij inzichten opgeleverd die ik nog dagelijks toepas, zowel zakelijk als privé.

Marco Verhagen

Marc Verhagen

Maag-darm-lever arts, voorzitter stafmaatschap, Diakonessen Ziekenhuishuis

“De leergang is een hele mooie combinatie van inspanning en ontspanning. Een mooie weerspiegeling hoe in balans in je persoonlijk leiderschap te staan.”

Een inspirerende en confronterende ontdekkingstocht naar leiderschap in combinatie met ontdekking van persoonlijke kwaliteiten. Ik heb ontdekt dat het niet zozeer gaat om wat je zelf doet, maar veel meer om wat je gedaan krijgt. Je kunt het niet alleen… en dat hoeft ook niet! Sinds de leergang ben ik bewuster bezig met het informeren over doelstellingen van het bedrijf en faciliteren van het team om deze doelstellingen te bereiken.

Ton van Erp

Ton van Erp

Information Manager, Topigs Norsvin

Een zeer goed georganiseerde leergang met leerzame en verrassende elementen. Je wordt geprikkeld reflectief naar jezelf en je organisatie te kijken. Wat geeft mij energie, en hoe kan ik deze positieve energie en leiderschap delen en doorgeven met de mensen om mij heen. Deze inzichten waren voor mijn leiderschap en bedrijf echt belangrijk.

Marcel Duijvesteijn

Marcel Duijvesteijn

DGA MDK Flowers & Greens

Een disruptieve leergang die nieuwe standaarden zet op gebied van gastheerschap, vertragende inzichten, verbinding en combinatie van fysieke en mentale inspanning. Een leergang die in een bijzondere entourage oproept tot reflectie op leiderschap, het leiden van eigen ego en vertragen van inspanningen.

Arthur Cremers

Arthur Cremers

Voormalig gemeentesecretaris, adviseur publiek domein bij KokxDeVoogd

“Een inspirerende en confronterende ontdekkingstocht naar leiderschap in combinatie met ontdekking van persoonlijke kwaliteiten”

Wat mij in de leergang precies te wachten stond was me niet helemaal duidelijk, ik liet me verrassen. En dat is erg goed gelukt! De masterclasses, de rustige omgeving, de diversiteit van de collega deelnemers uit verschillende branches en de diepgaande gesprekken zijn mij zeer goed bevallen. Zo kan ik de levensfase van mijn bedrijf en mijn persoonlijk leiderschap nog beter fine tunen. Praktisch, bespiegelend en toepasbaar.

Frits van Ooijen

Frits van Ooijen

Operationeel manager, Jansen-Huybregts Onderhoud & Renovatie

Een intense en intensieve leergang, zowel geestelijk als lichamelijk. Je wordt op een fantastische manier aan het werk gezet, waarbij leiderschap vanuit het fietsen wordt vertaald naar leiderschap in je werk omgeving en vice versa. Ik merk dat ik een jaar later nog steeds veel terugdenk aan de lessen en reflecties uit deze leergang en er blijvend profijt uit trek.

Marco van der Steijle

Marco van der Steijle

Teamleider business development, Ceasar Experts

De leergang is een hele mooie combinatie van inspanning en ontspanning. Een waardevolle weerspiegeling hoe in balans in je persoonlijk leiderschap te staan. Om in echte verbinding met anderen optimale prestaties te laten ontstaan. Het is geen cursus die je volgt, morgen toepast en overmorgen bent vergeten! Het beklijft en brengt je veel in persoonlijk leiderschap en verandermanagement.

Hans de Bie

Hans de Bie

Marktmanager Food & Agri, Alfa Accountants en Adviseurs

“Het is geen cursus die je volgt, morgen toepast en overmorgen bent vergeten. Het beklijft en brengt je veel in persoonlijk leiderschap en verandermanagement.”

Een leiderschapsleergang die een extra dimensie kent omdat de deelnemers verbonden zijn door hun liefde voor de koers.

Joep Bolwerk

Joep Bolwerk

Business Unit Manager Pluimvee, BMSD Animal Health

De leergang staat vol met waardevolle verbindingen. Waardevolle verbindingen tussen leiderschap en fietsen. Waardevolle verbindingen tussen leiderschap en de wijze waarop organisaties functioneren. Waardevolle verbindingen tussen je eigen kwaliteiten en de kwaliteiten die een op waarde creatie gerichte leider nodig heeft.

Martin Groen

Martin Groen

Teamleider afdeling Beleid gemeente Pijnacker-Nootdorp, eigenaar MartinGroenTeksten.nl

Uitstekend georganiseerde leergang met energieke aandacht gericht op persoonlijke leiderschapsontwikkeling binnen je eigen bedrijf en omgeving, waarbij fietsen, leren, groepsvorming en herbronnen samenkomen.

Ed Heijstee

Ed Heijstee

Mede-eigenaar Did-Vastgoedontwikkeling